Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μύρινα

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Λιμεναρχείου Μύρινας, στη περιοχή της Μύρινας Λήμνου, ένας 38χρονος και ένας 33χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα, αποβιβάσθηκε στο λιμάνι της Μύρινας από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το λιμάνι του Λαυρίου ο 33χρονος και παρελήφθη από τον 38χρονο με Ι.Χ.Ε. όχημα.

Κατόπιναξιοποίησης πληροφοριών άμεσα τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση και κατά την αναχώρηση τους από την οικεία του 38χρονου για την οικεία του 33χρονου σε δημόσια οδό στον οικισμό «ΠΟΡΤΙΑΝΟΥ» Λήμνου, διενεργήθηκε έλεγχος στους ανωτέρω όπου και ανευρέθησαν στον ιματισμό του 38χρονου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων εντός μικρού μεταλλικού κυτίου, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 0,2 γραμμαρίων, μισό χάπι «SUBOTEX» των 8mgκαι ένα χάπι «SUBOTEX» των 2mgχωρίς ιατρική συνταγή, ενώ στον 33χρονο, ηρωίνη βάρους  4 γραμμαρίων σε νάιλον συσκευασία εντός του πορτοφολιού του.

Ακολούθησε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στις οικίες τους όπου και ανευρέθησαν στην οικεία του 38χρονου ηρωίνη βάρους 5,76 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3 γραμμαρίων, 3 χάπια «HIPNOSEDON» των 1mgκαι  5 χάπια «VULBEGAL» των 2mgχωρίς ιατρική συνταγή.

Από το Λιμεναρχείο της Μύρινας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.


Wildcard SSL