Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και συνεργών τους στην Πάτρα -

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και συνεργών τους στην Πάτρα -  Πτώση γυναίκας στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη - Διακομιδή ασθενών

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 51χρονος αλλοδαπός να κατέχει και να επιδεικνύει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, έχοντας ως άμεσο συνεργό του έναν 31χρονο αλλοδαπό, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί του με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 45χρονος και 39χρονος, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να εξέλθουν παράνομα στο εξωτερικό. Στη συνέχεια προσήλθε μια 24χρονη δίχως να κατέχει εισιτήριο για κάποιο πλοίο και σε έλεγχο επέδειξε επίσης πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και πλαστή άδεια παραμονής, η οποία επίσης συνελήφθη.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 29χρονη αλλοδαπή να κατέχει και να επιδεικνύει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, έχοντας ως άμεσο συνεργό της έναν 36χρονο αλλοδαπό, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί της με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 29χρονος αλλοδαπός να κατέχει και να επιδεικνύει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, έχοντας ως άμεσο συνεργό του έναν 41χρονο αλλοδαπό, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί του με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.

*****

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για πτώση 30χρονης αλλοδαπής στη θάλλασα στην περιοχή του λιμένα. Η 30χρονη, ανεσύρθη από διερχόμενο περαστικό και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 35χρονος και 62χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.              

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL