Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην ΠάτραΜηχανική βλάβη του Ε/Γ- Υ/Γ- F/D XXIX στο Πορτοχέλι

 

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 35χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό δικό του, της 33χρονης αλλοδαπής συζύγου του, η οποία επίσης συνελήφθη και των δύο (2) ανήλικων τέκνων τους, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον ίδιο λιμένα, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου, κατόπιν Ημερολογιακής Εγγραφής Πλοιάρχου του Ε/Γ- Υ/Γ- F/D «ΧΧΙΧ» N.Π. 10232, για έντονο κραδασμό σε αύξηση στροφών της κύριας μηχανής, κατά τη διάρκεια πλου από Ερμιόνη-Σπέτσες για οικείο λιμένα.

Από το Υπολιμεναρχείο Πορτοχελίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΧΧΙΧ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης καθώς και προσκόμισης Πιστοποιητικού Αξιοπλοϊας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Κατόπιν τούτου σημερινό πρωινό δρομολόγιο του «ΧΧΙΧ»  από λιμένα Πειραιά προς λιμένες Αίγινας  και Αγκιστρίου παρέμεινε ανεκτέλεστο.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL