Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στο Ηράκλειο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στο Ηράκλειο -  Μηχανικές Βλάβες Ι/Φ σκάφους στη Λέρο και Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους στην Ιεράπετρα

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε σήμερα στις 13:00, στην παραλιακή οδό «ΝΕΑΡΧΟΥ» Ηρακλείου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 26χρονη, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό 32χρονη και συνεπιβάτη 38χρονη.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες του δίκυκλου οχήματος, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑ.Γ.Ν.Η., όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εξήλθαν. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου

======================

Ενημερώθηκε, σήμερα στις 14:20, η Λιμενική Αρχή Λέρου , ότι το Ι/Φ σκάφος «SEAGAY» σημαίας Φιλανδίας, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή πέντε (05) ν.μ. βόρεια του «ΛΑΚΚIΟΥ» Λέρου, με δύο (02) επιβαίνοντες, λόγω βλάβης στον άξονα του (εισροή υδάτων), έχρηζε βοήθειας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν  πλωτό περιπολικό και ναυαγοσωστικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής, τα οποία στις 15:05 εντόπισαν το ανωτέρω σκάφος με τους δύο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Το «SEAGAY» συνοδεία των σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κατέπλευσε στην μαρίνα «EYROSNAE» και ανελκύστηκε στις 16:00.

Από το Λιμεναρχείο Λέρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «SEAGAY» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

======================

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Τ/Ρ «ΑΤΛΑΝΤΙΔΕΣ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 10785, το οποίο εκτελεί τοπικούς κυκλικούς περιηγητικούς πλόες από την Ιεράπετρα για τη Νήσο Χρυσή, ότι κατά την διαδικασία απόπλου, διαπιστώθηκε αδυναμία λειτουργίας του συστήματος διεύθυνσης του.

Το ανωτέρω πλοίο πλαγιοδέτησε ασφαλώς στον προβλήτα των Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίων της Ιεράπετρας και αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL