Μηχανική βλάβη σε Τ/Χ «ΓΙΑΝΝΗΣ» Ν.Π. 1491 στην Τήνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μηχανική βλάβη σε Τ/Χ «ΓΙΑΝΝΗΣ» Ν.Π. 1491 στην Τήνο – Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Πνιγμός στη Ναύπακτο

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Υπολιμεναρχείο Τήνου ενημερώθηκε από το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, για μηχανική βλάβη του Τ/Χ «ΓΙΑΝΝΗΣ» Ν.Π. 1491 με δύο επιβαίνοντες, το οποίο βρισκόταν  στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Τήνου – Άνδρου και ζητούσε συνδρομή, λόγω απώλειας της προπέλας.

Με τη συνδρομή πλωτού περιπολικού της οικείας Λιμενικής Αρχής, το εν λόγω σκάφος, κατέπλευσε ασφαλώς  στον όρμο Υστερνίου Τήνου, ενώ οι επιβαίνοντες που είναι καλά στην υγεία τους δεν επιθυμούν την διακομιδή τους στο Κέντρο Υγείας Τήνου.

Από το Υπολιμεναρχείο Τήνου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, 22χρονος κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Πειραιά, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχει δύο συσκευασίες από σπιρτόκουτα περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης καθαρού βάρους 0,94 γραμμαρίων και 1,85 γραμμαρίων αντίστοιχα.

 

Σε ανάλογο έλεγχο στο ίδιο λιμάνι, συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, 35χρονος κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Πειραιά, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχει μία πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης με τρίμματα καπνού βάρους 6,37 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο.

Από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη παραλία ΨΑΝΗΣ 94χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Γενικό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου.    

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL