

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

ΚΛΑΔΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ -

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Πειραιάς, 03-09-2021

Αρ. Πρωτ.: 2253.5-3/64078/2021

ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Διανομής

Ταχ. Δ/νση	:Ακτή Βασιλειάδη (Πύλες Ε1- Ε2)
Ταχ. Κώδικας	:185 10 Πειραιάς
Πληροφορίες	:Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΔΡΟΣΟΥΝΗΣ Στέφανος
	Αρχικελευστής Λ.Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ιουλία
Τηλέφωνο	:213 1371490-1166
e-mail	: <u>dths@hcg.gr</u>

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Συνεδρίασης Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.)

Σχετ.: α. Οι διατάξεις του ν. 2932/2001 (Α΄145), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν
 β.Η υπ' αριθμ..: 2253.5-4/30811 /20/25-05-2020 Απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής
 Πολιτικής, με θέμα «Συγκρότηση Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) διετίας 2020-2022» (Υ.Ο.Δ.Δ. 403 /02-06-2020), όπως ισχύει.

1. Παρακαλείσθε όπως την **09 Σεπτεμβρίου 2021** ημέρα **Πέμπτη** και ώρα **10:00** συμμετάσχετε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. Για να συνδεθείτε, χρησιμοποιήστε το link :

Θέμα: ΥΠ ΑΡΙΘΜ 07 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Τορίς: ΣΑΣ 07

Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/94268322962?pwd=U3lqM0pHS3RadW4wYjVEajNzWFAxdz09

Meeting ID: 942 6832 2962 Passcode: 276384

2. Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

3. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που θα συζητηθούν, θα αναρτηθούν και θα σας αποσταλούν με νεότερη ανακοινωσή μας.

Ο Πρόεδρος

Κυριαζόπουλος Ευάγγελος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:

Ι. Για Ενέργεια:

- 1. Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (210-4614109) (gg.yna@yen.gr)
- 2. Γενικός Γραμματέας AI. & Ν.Π. (<u>ggaknp@yna.gov.gr</u>) , (<u>emkoutou@yna.gov.gr</u>)
- 3. Α' Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ayls@hcg.gr) Β' Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (b.yls@hcg.gr)
- 4. Διευθυντής Κλάδου (B) Ναυτιλίας (<u>dkb@hcg.gr</u>)- Διευθυντής Διεύθυνσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος ()
- 5. Διευθυντής Κλάδου (Γ) Ελέγχου Πλοίων (<u>dkc@hcg.gr)(kep@hcg.gr</u>)(<u>dep@hcg.gr</u>)
- 6. Διευθυντής Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας (<u>dla@hcg.gr</u>)- Διευθυντής ΔΙΛΙΚΥΠ (<u>dilikyp@yna.gov.gr</u>)
- 7. Διευθυντής Διεύθυνσης Ναυτικής Εργασίας (dner@hcg.gr)
- 8. Διευθυντής Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών(dths@hcg.gr)
- 9. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ Γεώργιος (Ένωση Περιφερειών Ελλάδος,<u>info@enpe.gr</u>)(<u>g.hatzimarkos@pnai.gov.gr</u>), ΚΡΑΤΣΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Ρόδη (<u>pin@pin.gov.gr</u>, <u>pin2@pin.gov.gr</u>)
- 10. ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γεράσιμος (Κ.Ε.Δ.Ε.) (22870-21368)(<u>info@kedke.gr</u>), ΓΑΡΔΕΡΗΣ Σταμάτιος
- ΡΟΥΣΣΟΣ Ιωάννης (K.E.E.E.) (2281082346) (<u>info@cycladescc.gr</u>,) (<u>keeuhcci@uhc.gr</u>), ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ Παρασκευάς (<u>vassapost@uhc.gr</u>, <u>pfrantzeskos@gmail.com</u>, <u>presidentoffice@lesvos-chamber.com</u>, <u>president@cycladescc.gr</u>)
- 12. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ Αλέξανδρος (Ξ.Ε.Ε.) (22850-23137)(<u>grhotels@grhotels.gr</u>)(<u>barbouni@gmail.com</u>), ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Ιωάννης (<u>info@airotel.gr</u>, <u>iomargaritis@gmail.com</u>)
- ΤΣΑΚΩΝΑΣ Γεώργιος (Ν.Ε.Ε.) (210-4110047) (<u>nee@nee.gr</u> και <u>hcs@nee.gr</u> <u>george@tsakonaslaw.com</u>), ΣΑΡΛΗΣ Μιχαήλ (<u>msarlis@nee.gr</u>)
- 14. ΣΑΚΕΛΛΗΣ Μιχαήλ (Σ.Ε.Ε.Ν. Πλοίων Ακτοπλοΐας) (210-8919609)(<u>seen@ath.forthnet.gr</u>) (<u>bluestarferries@bluestarferries.com</u>) (<u>Sakellis@bluestarferries.com</u>), ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ Θεολόγος (<u>info@fastferries.com.gr</u>)
- 15. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Σπυρίδωνας (Σ.Ε.Ε.Ν. Πλοίων Διεθνών Πλόων) (28210-24177)(<u>seen@ath.forthnet.gr</u>) , ΠΑΣΧΑΛΗΣ Σπυρίδωνας (<u>paschalis@attica-group.com</u>)
- 16.
 ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ Παράσχος (Ε.Π.Π.Ε.) (210-4175676)(salaminaferries@yahoo.gr)

 (despoina@sf.gr)
 ΜΑΓΙΑΤΗΣ Παναγιώτης
- 17. ΧΑΛΑΣ Ιωάννης (Π.Ν.Ο.) (210-4293040)(<u>gram@pno.gr</u>)(<u>info@pepen.gr</u>), ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ
- ΤΖΙΛΙΔΗΣ Λύσανδρος («ΗΑΤΤΑ») (210-9233307)(<u>hatta@hatta.gr</u>)(<u>lysandros@nel.gr</u>), ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος (<u>dimitris@erkynatravel.com</u>).
- 19. ΚΑΜΠΑΚΗΣ Βασίλειος (Ομοσπονδία Ναυτικών Πρακτόρων Ελλάδας) (210-4114521)

(<u>onpe@onpe.gr</u>), ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Πολύκαρπος

- ΠΑΝΑΓΟΣ Ανδρέας (Π.Ε.Ν.Π.Α.) (210-4127303) (panagosandreas@hotmail.com) (penpa97@yahoo.com), ΡΟΥΣΣΟΣ Νικήτας (anpr@otenet.gr)
- 21. ΣΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Πέτρος (Π.Σ.Χ.Ε.Μ.) (210-4919202, 210-4251854 & 210-5234680) (pskoulikidis@gmail.com) (grammateia@psxem.gr), ΧΡΥΣΙΝΗΣ Παναγιώτης (chryssinistrans@yahoo.gr)
- ΘΕΟΛΟΓΙΤΗΣ Θεολόγος (Π.Σ.Ν.Π.&Ε.Χ.Λ.) (210-4134810) (<u>psapu@psapu.gr</u>) (info@theologitis.gr) (agelasakis@gelasakis.com) ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ Αντώνιος (agelasakis@gelasakis.com)
- ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Πιπίνα (Υπουργείο Τουρισμού) (<u>efstathiou_p@mintour.gr</u>), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος (<u>kyriakopoulos g@mintour.gr</u>)
- ΤΣΟΥΚΑΛΑ Βασιλική (<u>v.tsoukala@hydro.civil.ntua.gr</u> και <u>tsoukala@mail.ntua.gr</u>) (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) (2103221772) ,ΜΠΟΙΛΕ Μαρία-Πούλια (<u>boile@unipi.gr</u>, boile@cezth.gr)
- 25. ΛΥΜΒΑΙΟΣ Ιωάννης (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) (2105238967) (<u>esaea@otenet.gr) -ΧΡΙΣΤΟΦΗ</u> Μαρίλυ
- 26. ΝΟΜΠΙΛΑΚΗ Πηνελόπη (Ε.Ο.Τ.) (210-6466091)(<u>nompilaki_p@gnto.gr</u>) –ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Μιχαήλ <u>michailidis_m@gnto.gr</u>)
- ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ Βασιλική (Γενικό Λογιστήριο του Κράτους/ ΥΔΕ Νομαρχίας Πειραιά)
 (210-4138355)(<u>v.grammenou@glk.gr</u>) (<u>vdepeiraias@glk.gr</u>), ΔΡΟΣΟΥ Θεώνη(<u>t.drosou@glk.gr</u>)
- 28. ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ Ελευθέριος (Ε.Δ.Μ.Ν.) (26740-32197)(<u>president@smallisland.eu</u>), ΣΤΑΝΙΣΤΑ Διονύσιο ΚΑΜΜΑ Μαρία (<u>mariakamma@yahoo.gr</u>)
- ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Κωνσταντίνος (Ελληνική. Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) (2661027052) (<u>info@mouzakitis.gr</u>) (<u>info@esee.gr</u>) ΜΠΟΝΗΣ Νικόλαος (<u>nb@microworld.gr</u>)
- 30. ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΗΣ Παύλος, Γενική Διεύθυνση ΓΓΑΙΝΠ (genikos@ypai.gr) , (pmix@ypai.gr),(2251041175) με αναπληρωτή τον ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος του Γεωργίου, Διεύθυνση Νησιωτικής Πολιτικής ΓΓΑΙΝΠ. (2251046867) (<u>egeorg@ypai.gr</u>)

- ΛΕΓΑΤΟΣ Παντελεήμων, (Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών) (legatos@gmail.com, info@chioschamber.gr), (info@eoaen.com) - ΣΥΞΕΡΗΣ Δημήτριος (d.sixeris@yahoo.gr, d.sixeris@gmail.com)
- 32. ΚΟΡΚΙΔΗΣ Βασίλειος (ΕΒΕΠ) (<u>vkorkidis@me.com</u>, <u>president@pcci.gr</u>, <u>evep@pcci.gr</u> -ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ Δημήτριος (<u>dlemonakis@gmail.com</u>, dlemonakis@kedrossa.gr.)

II. Για Κοινοποίηση:

- 1. ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (210-7778992)(info@enpe.gr)
- 2. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (210-3820807)(info@kedke.gr)
- 3. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (210-6466091 & 210 6466214)
- 4. ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ (210-3338202)
- 5. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (210 3622320)
- 6. ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (210-4293831)
- 7. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (210-3225449)
- 8. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (210-4226155 & 210 4220822)
- 9. ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΟΡΘΜΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (210-4175676)
- 10. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (210-4293040)
- 11. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ «ΗΑΤΤΑ» (210-9233307)
- 12. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) (210-4114521)
- 13. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ (210-4127303)
- 14. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (210-5234680)
- 15. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ (210-4134810)
- 16. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ (210-3319940)
- 17. ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ) (2105238967)
- 18. ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (210-3221772)
- 19. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ (2271044332, 2271041871)
- 20. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (info@esee.gr) (2103259209)

III. Εσωτερική Διανομή:

- 1. Γρ. κ. Υπουργού
- **2.** Γρ. κ. Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
- 3. Γραφείο Μ.Μ.Ε. και Δημοσίων Σχέσεων