

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΎΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΤΜΗΜΑ Α΄

ΠΙΝΑΚΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΛΟΗΓΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ/ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της αριθμ. 2901.1/44365/2022/22-6-2022 απόφασης-προκήρυξης των Υπουργών Εσωτερικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΦΕΚ 38/28-6-2022 τ. ΑΣΕΠ και ΑΔΑ : ΩΖ6Ε4653ΠΩ-Ψ39) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

A/A	ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
1.	ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Ιωάννη
2.	ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ Ευάγγελος του Γεωργίου
3.	ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ Αντώνιος του Ευστρατίου
4.	ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης του Μιχαήλ
5.	ΜΠΑΡΑΚΟΣ Διονύσιος του Δημητρίου
6.	ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος του Βασιλείου
7.	ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ Νικόλαος του Αθανασίου
8.	ΣΚΟΥΛΑΣ Κωνσταντίνος του Βασιλείου
9.	ΦΑΝΕΛΑΚΗΣ Γεώργιος του Κων/νου

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Με την αριθμ. 2901.1/71033/2022/07 -10-2022 απόφαση ΥΝΑΝΠ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ