ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Λ.Σ ΕΛ.ΑΚΤ.	ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Λ.Σ ΕΛ.ΑΚΤ.
ΝΑΥΑΡΧΟΣ Λ.Σ. (ε.α.) ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΛΙΑΡΗΣ	
ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΤΡΥΦΩΝ	·
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΥΜΗΣ
ΧΟΥΧΟΥΡΕΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ	
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ.	ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ
ΚΟΥΤΡΟΜΠΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 8 ^{ΗΣ}
ΧΑΜΕΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ	ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λ.ΣΕΛ.ΑΚΤ.
XAIVILTTI2 HAIVTEAH2	
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ Λ.ΣΕΛ.ΑΚΤ.
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ	MOIRHTHZ TITHPEZIAZ ENAEPION WIEZON A.ZEA.AKT.
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΨΥΡΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ	
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 23/09/20
ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ	ΕΩΣ 01/06/22
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 920
ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ	ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ Λ.Σ.	ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 150 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ	
A DVINE A EVET LE A E	
ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ.	VVDEDNILITUS NI/E E 12. AINAENIA DVEIOV SANAOV
ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΕΦΗ – ΓΕΩΡΓΙΑ	ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ν/Γ 513 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ
	ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ
ANTIGACIADVOE A E	(ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ.ΜΥΛΗΣ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ	ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ Λ.ΣΕΛ.ΑΚΤ. <i>ΚΑΘΩΣ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ</i>
	ΑΝΑΓΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ)
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΕΚΣΕΔ/ΚΕΠΙΧ Λ.ΣΕΛ.ΑΚΤ.
ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ	
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	
ΤΣΙΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ	ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ	ΔΥΤΗΣ / ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ	ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ Λ.ΣΕΛ.ΑΚΤ.
122/ // 1/1/12	ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ν/Γ 517
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ
ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ	REIGHT MOTAUMENALALIOT FOROT
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.	
ΖΟΥΛΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ	ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΑΘ 060
ΔΟΤΛΙΝΟΣ ΣΠΤΡΙΔΩΝ	

ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ	ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 150 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩ	
ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΧΑΒΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ	ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 1059 -	
	ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ	
	KENTPIKOY AIMENAPXEIOY XIOY	
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ		
ΑΛΙΚΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ	ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	
	ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ	
	ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ	
ΚΛΑΨΗΣ ΜΙΧΑΗΛ	ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	
	ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ	
	ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ	
ΠΡΟΕΣΤΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ	ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	
	ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ	
	ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ	
ΣΑΡΑΠΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ	ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	
	ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ	
	ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ	
ΑΡΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	
	ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ	
	ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ	