ΑΔΑ: ΨΔΟ34653ΠΩ-ΑΓ5



ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Β΄ (Οργάνωσης και Λειτουργίας Σχολών Ε.Ν.)

Πειραιάς, 07 Νοεμβρίου 2023 Αρ.Πρωτ.: 2232.3/78139/2023

Ταχ. Δ/νση : Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2

Ταχ. Κώδικας : 185 10 Πειραιάς Δ/νση ηλ.τ/χ : dekn@hcg.gr ΠΡΟΣ: ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΘΕΜΑ: «Μετεγγραφές σπουδαστών Α.Ε.Ν. Δ' και ΣΤ' εξαμήνων ακαδημαϊκού έτους 2023-2024».

ΑΠΟΦΑΣΗ

Έχοντας υπόψη:

- 1. Τις διατάξεις:
- α) του π.δ. 70/2015 «Ανασύσταση των Υπουργείων ... Ανάπτυξης και Τουρισμού» (Α΄ 114),
- β) του π.δ. 13/2018 «Οργανισμός Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής» (Α΄ 26),
- γ) του π.δ. 87/2023 «Διορισμός Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής» (Α΄ 151).
- δ) της υπ' αρ. 2231.2-13/39590/28.5.2019 Κ.Υ.Α. «Έγκριση του Κανονισμού Σπουδών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Κ.Σ./Α.Ε.Ν.)» (Β΄ 2028).
- 2. Τις σχετικές αιτήσεις που υπέβαλλαν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

- **1.** Εγκρίνονται οι μετεγγραφές των σπουδαστών Α.Ε.Ν. (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) Δ΄ και ΣΤ΄ εξαμήνων, σύμφωνα με τους επισυναπτόμενους πίνακες.
- **2.** Οι Α.Ε.Ν. στις οποίες φοιτούν μέχρι σήμερα οι μετεγγραφέντες σπουδαστές να τους ενημερώσουν ενυπογράφως σχετικά.
- **3.** Με μέριμνα Διευθύνσεων Σπουδών οι μετεγγραφόμενοι σπουδαστές εφοδιάζονται με τα ανάλογα εκπαιδευτικά βιβλία από την ΑΕΝ στην οποία φοιτούν και όχι από την ΑΕΝ στην οποία μετεγγράφονται.
- **4.** Η ολοκλήρωση των μετεγγραφών πραγματοποιείται εντός είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας. Μετεγγραφή που για οιονδήποτε λόγο δεν εκτελεστεί εντός της τασσόμενης στην παρούσα προθεσμίας, ακυρώνεται.
- **5.** Να κοινοποιηθεί για άμεση εκτέλεση.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

ΑΔΑ: ΨΔΟ34653ΠΩ-ΑΓ5

Συνημμένα :

Συνολικοί Πίνακες (φ.01)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:

Ι. Αποδέκτες για ενέργεια:

- 1. ΑΕΝ/Π-Μ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
- 2. AEN/HΠΕΙΡΟΥ
- 3. $AEN/\Pi\Lambda OIAPX\Omega N/KPHTH\Sigma$
- 4. ΑΕΝ/Π-Μ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- 5. ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
- 6. AEN/KAAYMNOY
- 7. ΑΕΝ/ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ
- 8. AEN/KYMHΣ
- 9. ΑΕΝ/ΣΥΡΟΥ

ΙΙ. Εσωτερική διανομή:

- 1. Γρ. κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π.
- 2. Γρ. κ. Γ.Γ.Ν.Λ.
- 3. Γρ. κ. A/Λ.Σ.-ΕΛ.AKT.
- 4. Γρ. κ. A΄ Y/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
- 5. Γρ. κ. ΔKΒ'
- 6. Y.NA.N.Π./Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚΝ Α΄

ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

A/A	ΕΠΩΝΥΜΟ	ONOMA	ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ	ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ	ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
1.	ΔΕΔΕΘΑΤΟΣ	ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ-ΣΑΒΒΑΣ	ΜΙΧΑΗΛ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ	AEN/KAAYMNOY
2.	ΓΚΙΑΛΗΣ	ΜΙΧΑΗΛ	ΑΓΓΕΛΟΣ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ	ΑΕΝ/ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ
3.	ΚΑΡΑΜΠΕΛΚΟΣ	ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ	ΛΕΩΝΙΔΑΣ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
4.	ΤΣΑΤΣΟΣ	ΠΑΥΛΟΣ	ΝΙΚΟΛΑΟΣ	AEN/HΠΕΙΡΟΥ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ
5.	ΦΙΣΤΕΣ	ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ	ΝΙΚΟΛΑΟΣ	AEN/HΠΕΙΡΟΥ	ΑΕΝ/ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ
6.	ΚΑΛΑΜΑΚΙΔΗΣ	ΜΙΧΑΗΛ	ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/ΚΥΜΗΣ
7.	ΛΑΖΑΡΟΥ	ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ	ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/ΚΥΜΗΣ
8.	ΑΓΡΙΟΣ	ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ	ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ
9.	ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ	ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ	ΘΕΟΧΑΡΗΣ	ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ	ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ
10.	ΜΑΡΗΣ	ΧΡΗΣΤΟΣ	ΗΛΙΑΣ	ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ	ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ
11.	ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ	ΑΕΝ/ΣΥΡΟΥ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
12.	ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ΑΕΝ/ΣΥΡΟΥ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
13.	ΣΜΕΤΗΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΑΕΝ/ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
14.	ΔΡΑΓΑΤΗΣ	ΑΓΓΕΛΟΣ	ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ	ΑΕΝ/ΚΥΜΗΣ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
15.	ΛΙΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ	ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ	ΘΕΟΔΩΡΟΣ	ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
16.	AKPATOY	ΔΙΟΝΥΣΙΑ	ΝΙΚΟΛΑΟΣ	ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
17.	ΓΚΕΚΑΣ	ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ	ΜΑΡΙΟΣ	ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
18.	ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ	ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ	ΣΠΥΡΙΔΩΝ	ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
19.	ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ	ΦΩΤΙΟΣ	ΑΝΔΡΕΑΣ	ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΣΤΈΞΑΜΗΝΟΥ

-						
A/A	ΕΠΩΝΥΜΟ	ONOMA	ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ	ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ	ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ	
1.	ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ	МІХАНЛ	ΕΥΓΕΝΙΟΣ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ	ΑΕΝ/ΚΑΛΥΜΝΟΥ	
2.	ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ	ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ	ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ	
3.	ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ	ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ	
4.	ΜΑΥΡΙΔΗΣ	ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ	ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ	
5.	ΜΠΕΡΤΣΙΑΔΗΣ	ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/Π/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ	
6.	ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ	ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ	
7.	ΣΚΑΝΤΖΑΚΗ	EΛENH	ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/Π/ΚΡΗΤΗΣ	
8.	ΤΣΙΠΝΗΣ	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ΗΡΑΚΛΗΣ	ΑΕΝ/ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ	ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

A/A	ΕΠΩΝΥΜΟ	ONOMA	ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ	ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ	ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
1.	ΓΕΜΙΣΤΟΣ	ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ	ΜΙΧΑΗΛ	ΑΕΝ/Μ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ	ΑΕΝ/Μ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
2.	ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ	KYPANNA	ΝΙΚΟΛΑΟΣ	ΑΕΝ/Μ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ	ΑΕΝ/Μ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
3.	NANA	AXMANT	MOXAMANT- NAΣEP	ΑΕΝ/Μ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ	ΑΕΝ/Μ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ