Εθελοντική αιμοδοσία στην Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου

ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Share:    

Οι σπουδαστές/στριες, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό καθώς και τα στελέχη Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου έστειλαν μήνυμα ελπίδας με τη συμμετοχή τους στις εθελοντικές αιμοδοσίες, που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια του εαρινού διδακτικού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Οι σπουδαστές/στριες της Ακαδημίας, με διάθεση προσφοράς, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για αύξηση των αποθεμάτων αίματος της χώρας, σε μία περίοδο που, λόγω της υγειονομικής κρίσης, εμφανίζουν μείωση.

Σε συνεργασία με τα τμήματα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου ΄΄ΕΛΠΙΣ΄΄ και του Νοσοκομείου Παίδων ΄΄ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ΄΄ και του Γενικού Νοσοκομείου “ΛΑΪΚΟ”, οι ιατροί και οι νοσηλευτές των οποίων ενθάρρυναν όσους προσήλθαν για πρώτη φορά και υποδέχτηκαν εκείνους που είχαν δώσει το παρών τα προηγούμενα έτη, συγκεντρώθηκαν τετρακόσιες ογδόντα μία (481) μονάδες αίματος, συνεχίζοντας την παράδοση της Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου να είναι αρωγός στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών της χώρας μας. Σημειώνεται ότι οι αιμοδοσίες πραγματοποιήθηκαν με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού SARS COV-19.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου και όσοι εργάστηκαν για το σκοπό αυτό απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για το μεγάλο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους, αλλά και για τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

Σχετικές εικόνες