Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Κυλλήνη - Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-/O/Γ πλοίο στο Πέραμα - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της χερσαίας ζώνης του λιμένα Κυλλήνης. Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. όχημα με 69χρονο οδηγό, κινούμενο ανατολικά, προσέκρουσε από άγνωστη αιτία επί του τοιχίου που περιβάλλει τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος βρίσκεται στον βόρειο λιμενοβραχίονα του οικείου λιμένα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου κατέληξε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .

*****
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Περάματος, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ'' Ν.Π. 11987, για τραυματισμό 62χρονης επιβάτιδος επί του πλοίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση της 62χρονης, κατά την διαδικασία εκφόρτωσης των οχημάτων και αποβίβασης των επιβατών από το πλοίο, κινούμενη στο γκαράζ του πλοίου γλίστρησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και κατά την πτώση της να τραυματιστεί από τροχό ΙΧΕ οχήματος στο δεξί κάτω άκρο της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΄΄Αττικόν΄΄.

Προανάκριση διενεργείται από Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους "ΚΑΡΕΤΤΑ - ΚΑΡΕΤΤΑ", εντοπίστηκε νεκρή μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, επί της ακτής στην περιοχή του αεροδρομίου Μυτιλήνης.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.