Θάνατοι ανδρών στη Ραφήνα, στο Σαρωνικό και στην Τήνο - Τραυματισμοί ανήλικου και άνδρα στη Θάσο - Σύλληψη άνδρα στην Ιτέα - Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ''ΜΑΤΙ'' Μαραθώνα, 80χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία Γλυφάδας, 78χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ'' Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή ''ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ'' ν. Τήνου, 74χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Τήνου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για τον τραυματισμό 14χρονου αλλοδαπού, στη θαλάσσια περιοχή Σκάλα Ραχωνίου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε στο κάτω άκρο με ψαροντούφεκο και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για τον τραυματισμό 42χρονου αλλοδαπού, στην παραλία ''ΠΛΑΤΑΝΕΣ'' ν. Θάσου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν σε θαλάσσια παιδική χαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

*****

Στη σύλληψη ενός 46χρονου ημεδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ιτέας, στην παραλία ''ΣΚΡΟΥΠΗ'' ή ''ΛΥΤΡΕΪΚΑ'' Κίρρας Φωκίδας, για παράβαση του άρθρου 38 του Ν. 4624/2019 ''συλλογή και αποθήκευση δεδομένων χωρίς δικαίωμα'' και του άρθρου 361 παρ. 1 ''εξύβριση με έργο''.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιτέας.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, από τον ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ - Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1'' Ν.Π. 10744, ότι κατά τον απόπλου του από τον λιμένα ''ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ'' ν. Πάρου προς τον λιμένα Πειραιά, δεν κατέστη δυνατή η πλήρης άπαρση της δεξιάς άγκυρας, λόγω βλάβη στον εργάτη της.

Το εν λόγω πλοίο συνέχισε τον πλου του για λιμένα Πειραιά, με 993 επιβάτες, 97 Ε.Ι.Χ. οχήματα, 35 Φ/Γ και 01 λεωφορείο, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1'' και στη συνέχεια κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση των πλόων του.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-47χρονου, από τον λιμένα ν. Αλόννησου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-26χρονης, από τον λιμένα ν. Ερεικούσας στη μαρίνα ''ΓΟΥΒΙΩΝ'' ν. Κέρκυρας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ,

-28χρονης, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-36χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες