Θάνατοι ανδρών στην Ιτέα την Πρέβεζα και την Κομοτηνή – Θάνατος γυναίκας στη Σκιάθο – Ακυβερνησία Α/Ψ σκάφους στη Σκιάθο – Διακομιδές ασθενών

DSC_0099
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΒΡΑΧΑΚΙΑ” Ιτέας, Νομού Φωκίδας, 77χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιτέας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ιτέας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της Κυανής Ακτής Πρέβεζας, 82χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανασύρθηκε στην ακτή από ναυαγοσώστη της παραλίας, όπου αρχικά, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αρωγής Κομοτηνής Νομού Ροδόπης, 79χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω αρχικά, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πόρτο Λάγους.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λαλαριάς νησίδας Τσουγκριάς Δήμου Σκιάθου, 77χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω ανασύρθηκε στην ακτή από λουόμενους της παραλίας, όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστη. Αρχικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε στον λιμένα Σκιάθου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Σκιάθου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, για περιστατικό ακυβερνησίας του Α/Ψ BLACΚ SUGAR” σημαίας Μάλτας, λόγω μηχανικής βλάβης, με επτά (07) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. έξω από τον λιμένα ν. Σκιάθου.

Στο σημείο έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” Ν. Σκιάθου 158, προς παροχή συνδρομής και στη συνέχεια το “BLACK SUGAR” ρυμουλκήθηκε στην λιμενολεκάνη Σκιάθου, όπου αγκυροβόλησε με ασφάλεια και τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από τη Λιμενική Αρχή Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Α/Ψ σκάφους, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρωινές και μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-68χρονου, από τον λιμένα ν. Άνδρου στον λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-61χρονου, από τον λιμένα ν. Μήλου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες