Θάνατοι αντρών στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και την Μεσσηνία - Θάνατος γυναίκας στον Ωρωπό - Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Μαρίνα Ζέας – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Ιθάκη

DSC_9601.1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Άμμος» Αγίου Νικολάου Κρήτης, 87χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «Μπούκα» Μεσσηνίας, 63χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Χαλκούτσι» Ωρωπού Αττικής, 80χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ΠΕΔΥ-Τ.Ι. Σκάλας Ωρωπού Αττικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από την Λιμενική Αρχή Ωρωπού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Μαρίνας Ζέα, για την ύπαρξη σορού άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης - σήψης, σε θαλάσσια περιοχή 2ν.μ έξω από τη Μαρίνα Ζέας.

Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 40 με 50 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαλλιά, ύψος περί 1,85 εκατοστά ενώ ήταν ενδεδυμένος με πράσινη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι σορτς.

Η σορός ανασύρθηκε από Ε/Ρ-Τ/Ρ σκάφος και με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μεταφέρθηκε στη στεριά, στην προβλήτα Α τουριστικού λιμένα Ζέας και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ».

Από την Λιμενική Αρχή Μαρίνας Ζέας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, για περιστατικό προσάραξης Ι/Φ σκάφους σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Ιθάκης, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στην περιοχή μετέβη το Τ/Χ σκάφος «ΠΑΝΟΡΕΑ» Τ. Ιθάκης 31 καθώς και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν το ανωτέρω Ι/Φ με τους επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους. Το Ι/Φ αποκολλήθηκε με την συνδρομή του «ΠΑΝΟΡΕΑ» και στη συνέχεια κατευθύνθηκε αυτοδύναμα με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους, στον λιμένα Φρικών ν. Ιθάκης, όπου προσέδεσε ασφαλώς.

Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ από το συμβάν δε διαπιστώθηκε τραυματισμός και δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Σχετικές εικόνες