Θάνατοι γυναικών στο Πήλιο και στη Σαλαμίνα – Τραυματισμός κυβερνήτη Ι/Φ-Τ/Ρ σκάφους στην Αίγινα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πόρο – Διακομιδές ασθενών

DSC_9601.1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην θαλάσσια περιοχή ελεύθερης παραλίας Αφήσσου Δήμου Ν. Πηλίου Μαγνησίας, 79χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου “ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για ύπαρξη γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σκυτάλης ν. Σαλαμίνας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Πρόκειται για 55χρονη αλλοδαπή.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας για τον τραυματισμό 55χρονου ημεδαπού κυβερνήτη του Ι/Φ - Τ/Ρ ''ΑΕΝΑΟΝ'' Ν.Π. 8911, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο πλησίον νησίδας “ΜΟΝΗΣ” ΝΔ ν. Αίγινας.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο και διεκομίσθη με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Πειραιά, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ”, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε έτερος τραυματισμός ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Πόρου, μεταξύ ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος με οδηγό έναν ημεδαπό και ενός δίκυκλου οχήματος με οδηγό έναν αλλοδαπό.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενική Αρχής Πόρου, ενώ αποτέλεσμα του εν λόγω περιστατικού ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δίκυκλου οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-57χρονου, από τον λιμένα ν. Σίκινου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV» Ν. N. 64 και

-90χρονου, από τον λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης για λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες