Θάνατοι λουομένων σε Αίγιο και Χαλκιδική – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ στην Μύκονο

DSC_3393
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από την παραλία Σελιανίτικων δήμου Αιγιαλείας, 68χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από την ακτή Ζούγκλα Χαλκιδικής, 50χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης, για περιστατικό θανάτου 65χρονου ημεδαπού, κατά τη διάρκεια διακομιδής του με το Ε/Γ-Τ/Ρ (θαλάσσιο ταξί), από Ιερά Μονή Διονυσίου Αγίου Όρους προς Ουρανούπολη.

Μετά τον κατάπλου του σκάφους στον λιμένα Ουρανούπολης, ο 65χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ΄΄ Ν.Π. 11124 και συγκεκριμένα για δυσλειτουργία στο συμπιεστή καυσαερίων, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από τον λιμένα Πάρου προς τους λιμένες Τήνου, Άνδρου και Ραφήνας, με 192 επιβάτες, 10 ΙΧ και 2 Δ/Κ.

Το εν λόγω πλοίο, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Μυκόνου, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του.

Από την Λιμενική Αρχή Μυκόνου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ΄΄ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ΄΄ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες του προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερα πλοία, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Σχετικές εικόνες