Θάνατοι λουόμενων στα Χανιά, στην Καβάλα και στη Ναύπακτο - Θάνατος άνδρα σε Κ/Ζ πλοίο στον Πειραιά - Εμπλοκή άγκυρας Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στην Κάρπαθο - Τραυματισμός βρέφους σε Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφος στη Θήρα - Σύλληψη άνδρα στην Καρδάμαινα

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία ''ΚΟΥΜ - ΚΑΠΗ'' Χανίων, 78χρονος ημεδαπός.

Ο 78χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΟΦΡΥΝΙΟΥ'' Παγγαίου Καβάλας, 63χρονος αλλοδαπός.

Ο 63χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΓΡΙΜΠΟΒΟ'' Ναυπάκτου, 81χρονη ημεδαπή.

Η 81χρονη, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.

*****

Ενημερώθηκε σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, ότι 68χρονος αλλοδαπός επιβάτης κρουαζιερόπλοιου έχασε τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός του πλοίου, ενώ το ανωτέρω Κ/Ζ κατέπλευσε πρωινές ώρες σήμερα, στην ακτή ''ΞΑΒΕΡΙΟΥ'' του κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Στον 68χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό του πλοίου, με αρνητικά αποτελέσματα.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καρπάθου, ότι κατά τον απόπλου του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ'' Ν.Π. 10883, με 255 επιβάτες, διαπιστώθηκε αδυναμία άπαρσης της αριστερής άγκυρας λόγω εμπλοκής της με έτερη κομμένη καδένα άγκυρας πλοίου στο βυθό.

Κατόπιν χειρισμών του Πλοιάρχου του εν λόγω πλοίου, απεγκλωβίστηκε η άγκυρα και το ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ'' απέπλευσε για το εγκεκριμένο δρομολόγιό του προς τους λιμένες Κάσου - Σητείας - Ηρακλείου - Θήρας - Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για τραυματισμό βρέφους που επέβαινε σε Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφος, το οποίο ήταν προσδεδεμένο στο λιμένα ''ΑΘΗΝΙΟΥ'' ν. Θήρας.

Συγκεκριμένα, το βρέφος, ενώ επέβαινε σε παιδικό καροτσάκι, χωρίς να είναι δεμένο με ζώνη ασφαλείας και συνοδευόμενο από τη μητέρα του, κατά την αποβίβαση από το σκάφος με τη συνδρομή μέλους πληρώματος, έπεσε στο κατάστρωμα και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, απ' όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

*****

Στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρδάμαινας, εντός του Λιμενικού Σταθμού Καρδάμαινας, για παράβαση των άρθρων 167 (αντίσταση κατά της αρχής) και 169 (απείθεια) του Π.Κ.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σχετικές εικόνες