Θάνατοι λουόμενων στη Σαλαμίνα, στην Πρέβεζα, στον Όρμο Παναγιάς και στο Βόλο - Θάνατος επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Κέρκυρα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ''ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ'' ν. Σαλαμίνας, 80χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ''ΛΟΥΤΡΑ'' Κυανής Ακτής Πρέβεζας, 87χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ''ΛΙΒΡΟΧΙΟ'' Αγίου Νικολάου του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, 74χρονη αλλοδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από παραλία του Βόλου Ν. Μαγνησίας, 79χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''OLYMPIC CHAMPION'' N. Χανίων 29, ότι ενώ βρισκόταν εν πλω από Ανκόνα προς Κέρκυρα, για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του, απεβίωσε αιφνιδίως εντός της καμπίνας του 66χρονος αλλοδαπός επιβάτης του.

Η σορός του ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Τομέα Ασφάλειας-Επιτελικού της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, για παραβάσεις των άρθρων 167, 308 και 333 του Π.Κ., του νόμου 4139/2013 και του νόμου 2168/1993.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος φερόμενος ως δράστης σε περιστατικό κλοπής που έλαβε χώρα την 04.07.2021 σε κατάστημα λιανικού εμπορίου εντός του επιβατικού σταθμού του νότιου λιμένα Πατρών, συνελήφθη από τα ανωτέρω στελέχη και προσήχθη στην οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ αντιστάθηκε βίαια χτυπώντας και απωθώντας στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προκαλώντας του εκδορές. Σε περαιτέρω έλεγχο, εντοπίστηκαν εντός της χειραποσκευής του, ένα (01) πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λάμας 08εκ. και μια (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 0,8 γρ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες σήμερα, στον λιμένα Παλαιάς Επιδαύρου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.