Θάνατοι λουομένων στη Χαλκίδα και στη Βεργιά Χαλκιδικής – Θάνατος ημεδαπού στην Κέρκυρα – Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου κολυμβητή και εντοπισμός της σορού του στην Κόρινθο – Διακομιδή ασθενούς

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΣΚΟΡΠΟΝΕΡΙΩΝ» Δήμου Χαλκιδέων βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, 82χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΒΕΡΓΙΑΣ» Χαλκιδικής, 78χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας για ύπαρξη άνδρα εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Κέρκυρας, ο οποίος απώλεσε αιφνιδίως τις αισθήσεις του.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Πρόκειται για 57χρονο ημεδαπό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου ότι 75χρονος ημεδαπός μετέβη για κολύμβηση, πρωινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή ”ΣΟΥΣΑΚΙ” Κορίνθου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες από τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες. Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήχθησαν από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή όρμου Κεχριών από το Ρ/Κ “ΧΡΥΣΗ”, ενώ ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV» Ν.N. 64, 58χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες