Θάνατοι λουόμενων στη Χαλκιδική και τη Μύρινα – Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς στην Κέρκυρα και την Τήνο- Σύλληψη ημεδαπών στον Πειραιά – Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την παραλιακή περιοχή “ΨΑΚΟΥΔΙΩΝ” Χαλκιδικής, 75χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.


*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “ΚΕΡΟΣ” ν. Λήμνου, 66χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Μούδρου.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως ν. Κέρκυρας, όταν Ε.Δ.Χ. όχημα με οδηγό έναν 57χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 67χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση και ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του Ε.Δ.Χ. οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Τήνου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 65χρονος παρέσυρε 36χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της πεζής.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Τήνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.
*****

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ενός 27χρονου και μίας 20χρονης, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για παράβαση των άρθρων 42, 45, 187 παρ. 5, 372 και 374 παρ. Δ του Π.Κ..

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο γενικευμένων ελέγχων για την εξάλειψη κλοπών και ειδικότερα κλοπών καταλυτών οχημάτων, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω κοντά στην πύλη Ε3 του λιμένα Πειραιά, να έχουν εργαλεία που χρησιμοποιούνται για κλοπές καταλυτών οχημάτων και συγκεκριμένα ένα πτυσσόμενο φορείο, μία λάμα κοπής σιδήρου καθώς και σάκο αποθήκευσης και μεταφοράς του πτυσσόμενου φορείου.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-89χρονου από το λιμένα ν. Σερίφου στο λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν. Νάξου 66 και

-80χρονης από το λιμένα ν. Ανάφης στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ – Δ/Ρ “ΣΗ ΣΤΑΡ” Ν.Θ. 68.

Σχετικές εικόνες