Θάνατοι λουομένων στην Πάτρα και στην Χίο - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Χαλκίδα - Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στην Χαλκίδα

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την ελεύθερη παραλία “ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ” Δ. Αιγιαλείας, 77χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας διενεργείται προανάκριση.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΠΑΡΠΑΝΤΑ” Καρδάμυλων ν. Χίου, 80χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καρδάμυλων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 18χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα “ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ”, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα στην Χαλκίδα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μια 34χρονη, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκε ελαφρά η συνεπιβάτιδα του δίκυκλου οχήματος, ενώ διεκομίσθη με όχημα του ΕΚΑΒ, για παροχή πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας .

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.