Θάνατοι λουόμενων στην Πάτρα και στο Γύθειο - Τραυματισμός εργαζόμενου στο Πέραμα - Αλιευτικός έλεγχος στη Στυλίδα - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

.01
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της πλαζ Πατρών, 78χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΣΕΛΙΝΙΤΣΑ'' Γυθείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης, 66χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος για περιστατικό τραυματισμού 50χρονου εργαζόμενου σε ιδιωτικό συνεργείο, στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Ο 50χρονος που υπέστη αποκοπή τμήματος του δείκτη του δεξιού άνω άκρου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ''ΚΑΤ'' για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας, στο λιμένα ''ΡΟΔΙΤΣΑΣ'' στο Μαλιακό κόλπο, εντοπίστηκε άτομο (α.λ.σ.) να αλιεύει σε μικρό βάθος θάλασσας με αλιευτικό εργαλείο (δίχτυ).

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν ένα (01) δίχτυ μήκους εκατόν πενήντα μέτρων (150μ.) μεσινέζας, καθώς και μια (01) ιχθυοπαγίδα μήκους δύο μέτρων (02μ.) και διαστάσεων είκοσι δύο χιλιοστών (22χιλ.), ενώ το ανωτέρω άτομο, όταν αντιλήφθηκε τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τράπηκε σε φυγή.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες χθες, στην περιοχή ''ΞΕΝΙΑ'' Μυτιλήνης.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικές εικόνες