Θάνατοι λουομένων στην Πάτρα στη Στυλίδα και στο Ρέθυμνο - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στην Αίγινα - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΚΑΣΤΕΛΟΚΑΜΠΟΥ” Δυτικής Αχαΐας, 65χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ” Φθιώτιδας, 82χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΓΕΡΑΝΙΟΥ” Ρεθύμνου, 76χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΑΘΗΝΑ'' Ν.Π. 9824, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα ν. Αγκιστρίου για λιμένα ν. Αίγινας και λιμένα Πειραιά. Στο πλοίο είχαν επιβιβαστεί δεκατέσσερις (14) επιβάτες από τον λιμένα ν. Αγκιστρίου, ενώ επρόκειτο να επιβιβαστούν από τον λιμένα ν. Αίγινας ακόμα πενήντα πέντε (55) επιβάτες, με προορισμό τον λιμένα Πειραιά. Ανωτέρω επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή, πρωινές ώρες σήμερα, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας στην παραλία “ΠΑΛΗΟΥ” Καβάλας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.