Θάνατοι λουόμενων στον Άγιο Νικόλαο και στο Φλοίσβο - Θάνατος επιβάτη Κ/Ζ πλοίου στη Θήρα - Εντοπισμός και περισυλλογή 02 ατόμων από Ι/Φ σκάφος στη ν. Κω - Τραυματισμοί επιβατών Ε/Γ - Ο/Γ πλοίων στο Ηράκλειο και στα Χανιά

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Παντελεήμονα του Καλού Χωριού του Δήμου Αγίου Νικολάου, 53χρονη ημεδαπή.

Στην ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από μέλη ομάδας διάσωσης και ιδιώτη ιατρό και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας ¨ΕΔΕΜ¨, 36χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ¨Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον ναυτικό πράκτορα Κ/Ζ πλοίου σημαίας των Βερμούδων, ότι 64χρονος αλλοδαπός επιβάτης απεβίωσε.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με Ε/Γ - Λάντζα στον λιμένα ¨ΑΘΗΝΙΟ¨ ν. Θήρας και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κω, για τον εντοπισμό και την περισυλλογή δύο (02) αλλοδαπών, από ιστιοφόρο σκάφος ελληνικής σημαίας, στη θαλάσσια περιοχή Λάμπης ν. Κω.

Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν από το ιστιοφόρο σκάφος στην μαρίνα Κω και παραδόθηκαν με ασφάλεια στα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για περιστατικό τραυματισμού 02χρονου ημεδαπού επιβάτη σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά προς το Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω έπεσε εντός καμπίνας του πλοίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη. Με τον κατάπλου του εν λόγω πλοίου στον λιμένα Ηρακλείου, ο ανήλικος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθε.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χανίων, για περιστατικό τραυματισμού 64χρονου ημεδαπού επιβάτη κατά τον κατάπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω παραπάτησε και έπεσε στο δεξί καταπέλτη του πλοίου, με αποτέλεσμα να υποστεί θλαστικό τραύμα πάνω από το δεξί φρύδι. Στον 64χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον Ύπαρχο και ιδιώτες του εν λόγω πλοίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Σχετικές εικόνες