Θάνατος αλλοδαπού άνδρα στη Θεσσαλονίκη - Τραυματισμός αλιεργάτη στην Ιερισσό - Σύλληψη ημεδαπής για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο - Διακομιδή ασθενούς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Share:    

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από το Α.Τ. Θερμαϊκού και την Άμεση Δράση για δυο αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας 38 και 26 ετών, οι οποίοι βούτηξαν στη Θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Ν. Επιβατών Θεσσαλονίκης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Ο 26χρονος ανασύρθηκε από ιδιώτες και από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ενώ εν συνεχεία χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε και ο 38χρονος, στον οποίο έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ωστόσο στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, από τον Κυβερνήτη Ε/Π - Α/Κ σκάφους για τον τραυματισμό αλλοδαπού αλιεργάτη στο δεξί άνω άκρο, κατά τη διάρκεια αλιευτικής δραστηριότητας του ανωτέρω σκάφους.

Άμεσα, το εν λόγω Ε/Π - Α/Κ κατέπλευσε στον λιμένα των Ν. Ρόδων Χαλκιδικής και στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον αγροτικό ιατρό της εν λόγω περιοχής, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

*****

Για οδήγηση στερούμενης άδειας ικανότητας, συνελήφθη μια 51χρονη ημεδαπή οδηγός δίκυκλου οχήματος, μεσημβρινές ώρες χθες, επί της οδού Αργοναυτών, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 34χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες