Θάνατος αλλοδαπού οδηγού ΦΓ οχήματος στην Θεσσαλονίκη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Μυτιλήνη – Διακομιδές ασθενών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Share:    

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για το θάνατο 56χρονου αλλοδαπού οδηγού Φ/Γ οχήματος.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, εντός της καμπίνας φορτηγού οχήματος, έξω από την πύλη Νο 16 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσε η Ιατροδικαστής Υπηρεσίας, η οποία διαπίστωσε τον θάνατο του οδηγού, που οφείλεται πιθανόν σε παθολογικά αίτια, ενώ η σορός μεταφέρθηκε για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Β' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για τροχαίο ατύχημα στην έξοδο του νότιου λιμένα της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. όχημα με 65χρονο οδηγό και 66χρονη συνοδηγό, συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα με 63χρονο οδηγό και στη συνέχεια προσέκρουσε σε πυλώνα φωτισμού.

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, τραυματίστηκαν ο 65χρονος και η 66χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας ¨ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ¨, για την διενέργεια εξετάσεων.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα επί της οδού Π. Κουντουριώτη.

Συγκεκριμένα, φορτηγό όχημα με 33χρονο οδηγό, παρέσυρε 79χρονο πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Μυτιλήνης, ενώ ο 79χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου παρέμεινε για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-80χρονου, από το λιμάνι Κουφονησίου στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.Ν. 67,

-35χρονου, από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-39χρονης, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες