Θάνατος αλλοδαπού στην Αίγινα - Παροχή συνδρομής σε βοηθητικό σκάφος στη Μύκονο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα - Διακομιδές ασθενών

Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για την ύπαρξη ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του εντός Θ/Γ-Τ/Ρ σκάφους στον λιμένα Αγίας Μαρίνας ν. Αίγινας.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη και κυβερνήτη του εν λόγω σκάφους χωρίς τις αισθήσεις του, καθώς και ιατρός του Κέντρου Υγείας Αίγινας, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό του.

Ο ανωτέρω άνδρας απεγκλωβίστηκε από το σκάφος, με τη συνδρομή Πυροσβεστικού κλιμακίου Αίγινας και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ότι βοηθητικό σκάφος (tender) (α.λ.σ.), παρουσίασε μηχανική βλάβη, με έναν (01) αλλοδαπό επιβαίνοντα, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ν. Μυκόνου.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς., καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε το εν λόγω βοηθητικό σκάφος με τον επιβαίνοντα του, καλά στην υγεία του. Το ανωτέρω tender που ανήκει στο Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος ''ΜΥΡΤΩ'' Ν.Π. 11874, επέστρεψε και έδεσε ασφαλώς σε αυτό, με τη συνδρομή του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της οδού Σαλαμινομάχων στα Παλούκια ν. Σαλαμίνας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με 55χρονο οδηγό συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα με 25χρονο οδηγό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 25χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΤΤΙΚΟΝ'', για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη, απ΄ όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-08χρονου, από τον λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου στον λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-58χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53.