Θάνατος αλλοδαπού στην Χαλκιδική- Θάνατος ημεδαπού στην Γλύφα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο - Προσάραξη ΕΓ-ΤΡ σκάφους στην Χαλκιδική

ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αγίου Γεωργίου λουτρών Αγίας Παρασκευής, Χαλκιδικής, 38χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λ/Τ Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Γλύφας Ν. Ηλείας, 85χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην Λεωφόρο Νεάρχου Ηρακλείου Κρήτης, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μια 46χρονη, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 42χρονο.

Αποτέλεσμα του ανωτέρω περιστατικού ήταν ο τραυματισμός της 46χρονης, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.) για ιατρικό έλεγχο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση στους ανωτέρω οδηγούς, με αρνητικά αποτελέσματα.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, μεσημβρινές ώρες χθες, για προσάραξη σε ξέρα, του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους “ΜΑΡΑΜΠΟΥ” Ν.Π. 5477, με δώδεκα (12) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή Διαπόρου Χαλκιδικης.

Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος “ΣΑΝ ΜΑΜΕ” Ν.Θ. 1301, καθώς και το Τ/Χ “ΧΡΙΣΤΙΝΑ” Τ.Ι. 322, στο οποίο επιβιβάσθηκαν οι εν λόγω επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά. Το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ ΓΡΙ-ΓΡΙ “ΑΓΛΑΪΤΣΑ” Ν.Θ. 525, στη θαλάσσια περιοχή “ΛΙΒΑΡΙ” Βουρβουρού Χαλκιδικής.

Από το περιστατικό παρουσιάστηκε ρήγμα με εισροή υδάτων, ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΜΑΡΑΜΠΟΥ”, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας κατόπιν επιθεώρησης του από νηογνώμονα.

Σχετικές εικόνες