Θάνατος άνδρα σε σκάφος στη Λευκάδα - Αποβίβαση μέλους πληρώματος από Κ/Ζ πλοίο στη Θήρα - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας για την ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του Ε/Π-Α/Κ του σκάφους, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμένα Λυγιάς ν. Λευκάδας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 78χρονο ημεδαπό καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Θήρας, ότι 27χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος Κ/Ζ πλοίου, το οποίο είχε καταπλεύσει στο αγκυροβόλιο του όρμου Φηρών ν. Θήρας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 27χρονος διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική στη ν. Θήρα, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Το εν λόγω Κ/Ζ πλοίο απέπλευσε με προορισμό τον λιμένα Χανίων.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-67χρονου, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Ν. 53,

-88χρονου, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-20χρονου, από τον λιμένα ν. Αλοννήσου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π – Τ/Ρ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» Ν.Π. 10001.

Σχετικές εικόνες