Θάνατος άνδρα στη Γλυφάδα - Θάνατος άνδρα στην Εύβοια - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ιθάκη - Μηχανική βλάβη Μ/Υ στην Λευκάδα - Διακομιδές ασθενών

DSC_2983
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ακτής Β΄ Γλυφάδας, 72χρονος ημεδαπός.

Ο 72χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΚΑΒΟΣ” Αγίου Γεωργίου Λιχάδας Ευβοίας, 76χρονος ημεδαπός.

Ο 76χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην χερσαία ζώνη λιμένα Βαθέως Ιθάκης.

Συγκεκριμένα, ένας 20χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα την πτώση του και τον τραυματισμό του .

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τον λιμένα Βαθέως Ιθάκης στον λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών .

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιθάκης.

*****

Ενημερώθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Λευκάδας και Νυδρίου για μηχανική βλάβη του Μ/Υ ¨MMC¨ σημαίας DELAWARE, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή Συβότων Ν. Λευκάδας, με τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ καθώς και το Ε/Π-Τ/Ρ ¨ΣΟΦΙΑ¨ Ν. Λ. 303, το οποίο ρυμούλκησε το ανωτέρω σκάφος συνοδεία του περιπολικού σκάφους στον λιμένα Συβότων, όπου και προσέδεσε ασφαλώς.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ¨MMC¨, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-20χρονου και 37χρονης, από το λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης στον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-59χρονης, από το λιμένα ν. Παξών στον λιμένα Γουβιών ν. Κέρκυρας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-86χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν. Τ. 25,

-81χρονης, από τον λιμένα ν. Δονούσας στον λιμένα ν. Νάξου με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν. Ν. 67

Σχετικές εικόνες