Θάνατος άνδρα στη Μύκονο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα - Τραυματισμός άνδρα στη Χίο - Τραυματισμός άνδρα σε Φ/Γ πλοίο στο Κερατσίνι - Διακομιδή ασθενούς

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για ύπαρξη σορού 45χρονου αλλοδαπού, στη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας του νέου λιμένα Μυκόνου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν και ανέσυραν την εν λόγω σορό, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη λιμένα Σαλαμίνας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 53χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 71χρονο ημεδαπό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 71χρονου οδηγού στο αριστερό πόδι, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.


*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χίου για περιστατικό τραυματισμού 42χρονου ημεδαπού αρχιμηχανικού, εργαζομένου σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω στην προσπάθειά του να επιβιβασθεί σε Φ/Γ πλοίο από Ε/Γ-Λάντζα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην πλώρη της λάντζας.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε με την εν λόγω λάντζα στον λιμένα Χίου, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», όπου παραμένει για προληπτική νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.


*****

Μεσημβρινές ώρες χθες, κατά την διαδικασία απόπλου Φ/Γ πλοίου εμπορευματοκιβωτίων σημαίας Γερμανίας, στο Ικόνιο Κερατσινίου, τραυματίστηκε ένας 49χρονος αλλοδαπός εργαζόμενος.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στο μηχανοστάσιο. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.


*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Τήνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25, 37χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες