Θάνατος άνδρα στη Σαλαμίνα – Θάνατος άνδρα στην Κατερίνη - Θάνατος άνδρα στο Αλιβέρι - Θάνατος άνδρα στην Καβάλα – Θάνατος άνδρα στη Βουλιαγμένη – Βύθιση Α/Κ σκάφους στο Πόρτο Λάγος - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ραφήνα

DSC_0099
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα 77χρονος άνδρας, από την θαλάσσια περιοχή Στενού Φανερωμένης Σαλαμίνας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας ''ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ'' Πιερίας, 86χρονος ημεδαπός, .

Ο ανωτέρω άνδρας, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή “ΡΙΦΙΦΙ” κοινότητας Αλιβερίου.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Πρόκειται για 69χρονο ημεδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Αλιβερίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΦΩΛΙΑ” Καβάλας, 84χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή 37ου χλμ Αθηνών Σουνίου, 83χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Πόρτο Λάγους, για βύθιση Ε/Π-Α/Κ σκάφους, το οποίο είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι Φαναρίου Ν. Ροδόπης .

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν την βύθιση του Α/Κ σκάφους «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Λ. 126, ενώ στο σκάφος δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.

Το ανωτέρω σκάφος ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα του ιδιοκτήτη του, ενώ από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι αποκατάστασης της αξιοπλοΐας του και επιθεώρησης του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της χερσαίας ζώνης λιμένος Ραφήνας, όταν 66χρονος οδηγός Δ/Κ οχήματος απώλεσε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα την πτώση του και τον τραυματισμό του.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”, για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Σχετικές εικόνες