Θάνατος άνδρα στην Αλεξανδρούπολη – Θάνατος γυναίκας στα Ν. Μουδανιά -Τραυματισμός αλλοδαπής στη Θάσο -Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλιακή περιοχή Ε.Ο.Τ. Αλεξανδρούπολης, 70χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλιακή περιοχή Μουριές Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, 83χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για τραυματισμό 49χρονης αλλοδαπής από Τ/Χ σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Παράδεισος Κοινύρων Θάσου.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος αλλοδαπός χειριστής Τ/Χ σκάφους , στην προσπάθεια του να προσεγγίσει την 49χρονη σύζυγο του, ενώ αυτή κολυμπούσε, κυματισμός παρέσυρε το σκάφος με αποτέλεσμα η προπέλα του να τραυματίσει, στο σώμα, την 49χρονη.

Η ανωτέρω αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Πρίνου και στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για περαιτέρω νοσηλεία .

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του κυκλικού κόμβου πριν της κεντρικής πύλης εισόδου εξόδου του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στο Ικόνιο, όταν όχημα ΤΑΞΙ με οδηγό έναν 56χρονο, συγκρούστηκε με Φ.Δ.Χ. όχημα (ελκυστήρας) που οδηγούσε ένας 62χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 56χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Χαϊδαρίου, για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.