Θάνατος άνδρα στην Επανομή – Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Μαραθώνα - Διακομιδή ασθενούς

ΥΝΑΝΠ_3.
Share:    

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα της Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ότι ένας 88χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ποταμού στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Στον 88χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα πληρώματα δύο ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨ΑΧΕΠΑ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα. Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨ΣΩΤΗΡΙΑ¨. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών. Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε, από το λιμάνι της Αλοννήσου στο λιμάνι του Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 47χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες