Θάνατος άνδρα στην Ιερισσό – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και σύλληψη ημεδαπού στην Καβάλα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο – Ακυβερνησία ερασιτεχνικού σκάφους στη Σκιάθο – Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της δυτικής παραλίας Σταυρού Θεσσαλονίκης, 73χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλία Εθνικής Αντίστασης Καβάλας, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 64χρονο παρέσυρε 21χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για ιατρικές εξετάσεις.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 64χρονος διότι διαπιστώθηκε ότι στερούνταν της προβλεπόμενης άδειας οδήγησης.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη μαρίνα Ρεθύμνου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 60χρονη αλλοδαπή, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό 28χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δίκυκλου.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, για ακυβερνησία του ερασιτεχνικού σκάφους ''ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ'' Σ.Πάρου 422, λόγω απώλειας πίεσης υδραυλικού συστήματος, στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ν.μ. βορειοανατολικά ν. Σκιάθου, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” Ν. Σκιάθου 158, το οποίο ρυμούλκησε το ''ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ'' με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους στον λιμένα Σκιάθου, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Ύδρας στον λιμένα “ΜΕΤΟΧΙ” Αργολίδας, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΦΡΗΝΤΟΜ ΙΙ'' Ν.Ε.42, 88χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.