Θάνατος άνδρα στην Καβάλα - Θάνατος λουόμενου στη Χαλκιδική - Τραυματισμός επιβάτη εντός ΕΓ-ΤΡ πλοίου στη Θάσο

DSC_7371
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας, 61χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας, ο οποίος έφερε βατραχοπέδιλα και πλησίον του βρέθηκαν ψαροντούφεκο, ζώνη κατάδυσης και αλιεύματα, ανασύρθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατoς του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΦΟΥΡΚΑΣ» Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, 76χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατoς του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θάσου, από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου «ΝΤΑΪΜΟΝΤ» Ν.Κ. 609, για τον τραυματισμό 55χρονου αλλοδαπού επιβάτη.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω επιβάτης παραπάτησε εντός του πλοίου προκαλώντας την πτώση και τον τραυματισμό του. Με τον κατάπλου του «ΝΤΑΪΜΟΝΤ» στο λιμένα ν. Θάσου, ο 55χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Σχετικές εικόνες