Θάνατος άνδρα στην Κεφαλλονιά -Εντοπισμός σορού ανδρός στη θάλασσα στην Καλαμάτα - Θάνατος άνδρα στην Επανομή Θεσσαλονίκης – Θάνατος γυναίκας στη Θάσο – Θάνατος γυναίκας στο Πόρτο Ράφτη - Θάνατος άνδρα στη Θάσο –Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ναύπλιο

ΠΛΣ
Share:    

Θάνατος άνδρα στην Κεφαλλονιά -Εντοπισμός σορού ανδρός στη θάλασσα στην Καλαμάτα - Θάνατος άνδρα στην Επανομή Θεσσαλονίκης – Θάνατος γυναίκας στη Θάσο – Θάνατος γυναίκας στο Πόρτο Ράφτη - Θάνατος άνδρα στη Θάσο –Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ναύπλιο – Διακομιδές ασθενών

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενικής Αρχή Σάμης, για αγνοούμενο 53χρονο άνδρα, από μεσημβρινές ώρες, προσωπικά αντικείμενα του οποίου βρέθηκαν σε βραχώδη παραλία περιοχής «ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΓΥΡΟΥ» Αγίας Ευφημίας Κεφαλληνίας.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ξεκίνησαν έρευνες από τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , ιδιωτικά σκάφη στα οποία επέβαιναν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και από στεριά με τη συνδρομή στελεχών του Α.Τ. Σάμης και της Εθελοντικής Ομάδας Ερισσού Κεφαλληνίας.

Ο 53χρονος εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τη Λιμενική Αρχή Σάμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας, για τον εντοπισμό σορού ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΡΔΙΑ» δυτικής παραλίας Καλαμάτας.

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής τα οποία εντόπισαν και ανέσυραν σορό ανδρός σε μερική σήψη. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου -Καλαμάτας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου -Καλαμάτας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, 79χρονος άνδρας, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Επανομής.

Στον ανωτέρω άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ με διενέργεια ΚΑΡΠΑ, ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ιατρό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης..

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΘΑΣΟΥ” ν. Θάσου, 74χρονη.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ» Πόρτο Ράφτη, 59χρονη.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πόρτο Ράφτη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Μαρκοπούλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΠΟΤΟΥ ΘΑΣΟΥ” ν. Θάσου, 28χρονος.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου -Ν. Κίου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 57χρονη συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 50χρονος αλλοδαπός..

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση του δίκυκλου στο οδόστρωμα και ο τραυματισμός του 50χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας για διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-88χρονης, από τον λιμένα Αλόννησου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-66χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν.Τ. 25,

-44χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ – Ο/Γ ''ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ'' Ν.Π. 12287,

-68χρονης, από τον λιμένα Πίσω Αετού ν. Ιθάκης στον λιμένα Σάμης Κεφ/νίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ,

-09χρονης, από τον λιμένα Δονούσας στον λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V'' Ν.Ν. 67,

-62χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-90χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-52χρονου, από τον λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΣΗ ΣΤΑΡ” Ν. Θήρας 68.

Σχετικές εικόνες