Θάνατος άνδρα στην Κόρινθο – Θάνατος γυναίκας στην Κόρινθο – Θάνατος άνδρα στη Μύρινα - Τραυματισμός αλλοδαπού στη Θήρα – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ -Υ/Γ πλοίου στην Κέρκυρα – Διακομιδές ασθενών

ΑΙΙ 611
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία Λουτρακίου, άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου- Καλαμάτας, ενώ ο άνδρας αναγνωρίστηκε από οικείους του και πρόκειται για 79χρονο ημεδαπό.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θάλασσα από την παραλία Βραχατίου του Δήμου Βέλου - Βόχας Ν. Κορινθίας , 77χρονη.

Η ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Κορίνθου , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου -Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία Κότσινα κόλπου Πουρνιά ν. Λήμνου, 78χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για τον τραυματισμό 18χρονου αλλοδαπού, στον λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΥ'' ν. Θήρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ -Υ/Γ «STAVROS» σημαίας Αλβανίας, ότι διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Αλβανίας για λιμένα ν. Κέρκυρας και έπλεε στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του λιμένα Κέρκυρας.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στον οικείο λιμένα, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους εκατόν δεκαέξι (116) επιβάτες του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «STAVROS» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-54χρονης, από τον λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ - Ο/Γ ''ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΟΦΙΑ Κ'' Ν.Π. 12295,

-49χρονης, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745,

-76χρονης, 60χρονου και 80χρονου, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53,

-90χρονης, από τον όρμο Πεύκου ν. Σκύρου στον λιμένα Κύμης, με το Ε/Π-Τ/Ρ ΄΄ΚΥΜΟΘΟΗ΄΄ Ν. Ραφήνας 73 και

- 57χρονου, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες