Θάνατος άνδρα στην Πρέβεζα - Θάνατος γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη – Θάνατος άνδρα στο Ηράκλειο – Τραυματισμός άνδρα στη Μύκονο – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ στην Ύδρα – Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην παραλία Καστροσυκιά Πρέβεζας, 83χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, στην παραλία “ΑΛΚΥΩΝΩΝ” Ροδόπης, 74χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην παραλία Εσταυρωμένου Κοκκίνι Χάνι Ηρακλείου, 55χρονος.

Ο 55χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Μυκόνου για τραυματισμό 36χρονου αλλοδαπού στη θαλάσσια περιοχή της Παράγκας Μυκόνου.

Συγκεκριμένα ο 36χρονος επεδίωξε να καταδυθεί από ύψωμα βραχώδους επιφάνειας η οποία βρίσκεται εντός της θάλασσας και προσέκρουσε σε αβαθή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την διακομιδή στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για παροχή πρώτων βοηθειών, έχοντας τις αισθήσεις του.

Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ ο άνδρας διακομίστηκε με το Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR MYCONOS'' στον Πειραιά προκειμένου στη συνέχεια να πραγματοποιήσει περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ύδρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΙΧ” Ν.Π. 9523 ότι, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον λιμένα Πόρου προς τον λιμένα Ύδρας, το εν λόγω πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και κατέπλευσε με συμβατική πλεύση, αποβιβάζοντας με ασφάλεια 82 επιβάτες, 51 εκ των οποίων είχαν ως τελικό προορισμό τον οικείο λιμένα.

Από το Λιμεναρχείο Ύδρας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ, μετά όμως από την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του επετράπη ένας μεμονωμένος πλους για τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος προς αποκατάσταση της εν λόγω βλάβης, ενώ οι υπόλοιποι 31 επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα ν. Αλοννήσου προς τον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001, 16χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.