Θάνατος άνδρα στην Σαλαμίνα – Θάνατος άνδρα στον 'Ορμο Παναγιάς Χαλκιδικής - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη οδηγών στην Τήνο

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα 35χρονος άνδρας, από την θαλάσσια περιοχή Τέρμα Νάτο Σαλαμίνας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκα από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Α' Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, 64χρονος άνδρας, από την θαλάσσια περιοχή της Σάρτης του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πολυγύρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την Λιμενική Αρχή του 'Ορμου Παναγιάς που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών.
*****
Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, συνελήφθησαν δύο οδηγοί Ε.Ι.Χ. οχήματος, ηλικίας 21 και 27 ετών βραδινές ώρες χθες, στον εξωτερικό λιμένα Τήνου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατόπιν τροχονομικών ελέγχων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.
*****