Θάνατος άνδρα στο Αίγιο – Εκδήλωση πυρκαγιάς σε ελλιμενισμένο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας – Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ 2
Share:    


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, 37χρονος ημεδαπός από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “Ποροβίτσα” Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αιγίου με Περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στον 37χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

*****

Ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου για εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο σημαίας Κύπρου, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο νέο Μόλο Δραπετσώνας.

Η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στο κατάστρωμα το πλοίου όπου εκτελούνταν ελασματουργικές εργασίες από ιδιωτικό συνεργείο, κατασβέστηκε με ιδία μέσα του πλοίου από τα μέλη του πληρώματος. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του πλοίου. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης:

-47χρονης, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V" N.N. 67,

-14χρονου και 94χρονης, από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-91χρονου, από το λιμάνι των Παξών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-1,5 έτους αγοριού, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” N.N. 67.

Σχετικές εικόνες