Θάνατος άνδρα στο Γύθειο – Ανεύρεση οστού στη Ζάκυνθου – Τραυματισμός 46χρονου στη Θάσο - Διακομιδές ασθενών

DSC_0099
Share:    

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Γυθείου από το Α.Τ. Ευρώτα για αγνοούμενο 78χρονο άνδρα στην παραλία Κοκκινιά δήμου Ευρώτα, ο οποίος είχε σταθμεύσει το Ι.Χ.Ε. όχημα του κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο Κοκκινιάς και θα πήγαινε για περπάτημα.

Άμεσα αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την περιοχή προκειμένου συνδράμει στις έρευνες. Ο 78χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ,απογευματινές ώρες στη θάλασσα και σε απόσταση ενός μέτρου περίπου από την ακτή.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, για ανεύρεση οστού στη θαλάσσια περιοχή Βασιλικού Ζακύνθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, ενώ από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, μετά από εξέταση φωτογραφικού υλικού, γνωστοποιήθηκε ότι πρόκειται για ανθρώπινο μηριαίο οστό..

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θάσου για τον τραυματισμό 46χρονου άνδρα μετά από πτώση του στη θάλασσα, στην περιοχή Γκιόλα ν. Θάσου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς η περιοχή είναι δύσβατη. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Πρίνου, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-13χρονης από τον λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ "ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ" Ν.Π. 11070,

-94χρονης από τον λιμένα Καλάμου ν. Λευκάδας στον λιμένα Μύτικα Αιτ/νίας, με το θαλάσσιο ταξί "ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ" Ν.Λ. 313,

-59χρονης, από τον λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης στον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-68χρονου, από τον λιμένα ν. Χάλκης στον λιμένα ν. Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες