Θάνατος άνδρα στο Κατάκολο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Τραυματισμός γυναίκας στο Ρέθυμνο – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην Κόρινθο

DSC_3393
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΑΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ” Δήμου Πύργου Ν. Ηλείας, 45χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 33, 36 και 25 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 33χρονος ως οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, να κατέχει και επιδεικνύει για λογαριασμό του 36χρονου και της 25χρονης, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και τα προαναφερθέντα έγγραφα.

Ακόμη,στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 50, 30, 36 και 32 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 50χρονος ως οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, να κατέχει και επιδεικνύει για λογαριασμό των υπολοίπων, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα καθώς και κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα – απωλεσθέντα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και τα προαναφερθέντα έγγραφα.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, για τραυματισμό 78χρονης γυναίκας, όταν κατά τον βηματισμό της σε ξύλινο διάδρομο, εισχώρησε το πόδι της σε σπασμένο τμήμα του.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου , απ' όπου και εξήλθε. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή απογευματινές ώρες χθες, στην θαλάσσια περιοχή Ποσειδωνίας Κορίνθου. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικές εικόνες