Θάνατος άνδρα στο Κιάτο - Θάνατος γυναίκας στην Αίγινα - Σύλληψη ανδρών στην Ηγουμενίτσα - Ακυβερνησία Φ/Γ - Ο/Γ πλοίου στο στενό Καφηρέα - Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Ζάκυνθο - Διακομιδή ασθενούς

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας πλησίον του λιμένα Κιάτου, 31χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΛΟΥΤΡΑ ΣΟΥΒΑΛΑΣ” ν. Αίγινας, 79χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 23 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί να υπερπηδούν την περίφραξη και να προσπαθούν να κρυφτούν κάτω από Φ/Γ οχήματα τα οποία επρόκειτο να φορτωθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

*****

Ενημερώθηκαν, απογευματινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Λαυρίου, Ραφήνας, Άνδρου και Καρύστου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι Φ/Γ-Ο/Γ σημαίας Ιταλίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια του στενού Καφηρέα, παρουσίασε ηλεκτρομηχανική βλάβη, ενώ ο πλοίαρχος του ανωτέρω πλοίου δεν αιτούσε συνδρομή.

Το εν λόγω πλοίο είχε αποπλεύσει από Τουρκία με προορισμό την Ιταλία με 33 άτομα πλήρωμα.

Βραδινές ώρες σήμερα, το εν λόγω Φ/Γ-Ο/Γ κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης με ιδία μέσα συνεχίζει τον πλου του για τον λιμένα προορισμού.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Σώστη Λιθακιά ν. Ζακύνθου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι στο ανωτέρω όχημα δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.

Στη συνέχεια το Ι.Χ.Ε όχημα ανελκύθηκε με γεωργικό ελκυστήρα, ενώ από το εν λόγω περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Φολέγανδρου προς τον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Ν. 53, 89χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες