Θάνατος άνδρα στο Πόρτο Λάγος - Αλιευτικοί έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο - Συλλήψεις αλλοδαπών στη Πάτρα

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, βραδινές ώρες χτες, στην παραλία Μέσης Ν. Ροδόπης, 45χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****

Μετά από αλιευτικούς ελέγχους που διενήργησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης στην ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, βεβαιώθηκαν:

-Μία (01) αλιευτική παράβαση για εμπορία – πώληση 29 ιχθυοκιβωτίων συνολικού βάρους 232 κιλών με ιχθύες του είδους “SPARUS AURATA” (τσιπούρα) μικρού μεγέθους διαστάσεων 15-18 εκατοστών, κάτω του επιτρεπόμενου ελαχίστου μεγέθους των 20 εκατοστών.

-Δύο (2) αγορανομικές παραβάσεις για μη αναγραφή επιστημονικής ονομασίας ειδών αλιευμάτων και της ζώνης αλίευσης σε παραστατικό εμπορίας – διακίνησης

Από τη Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας βεβαιώθηκαν συνολικά τρεις (03) παραβάσεις, ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατασχέθηκαν και θα διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χτες, επί της παραλιακής οδού Στρατάρχου Παπάγου Ερμούπολης ν. Σύρου, όταν ΕΙΧ όχημα με οδηγό 83χρονο αλλοδαπό συγκρούστηκε με έτερο ΕΙΧ όχημα που οδηγούσε 45χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της ανωτέρω οδηγού, η οποία διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για ιατρική περίθαλψη.

Από το Λιμεναρχείο Σύρου που διενεργεί την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι ο 83χρονος κατείχε ληξιπρόθεσμη άδεια ικανότητας οδήγησης και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 20 και 42 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα., ενώ για τον 42χρονο υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της άρνησης εισόδου σε έδαφος SHENGEN.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σχετικές εικόνες