Θάνατος άνδρα στον Βόλο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα - Σύλληψη ημεδαπών και αλλοδαπών στην Πάτρα – Τραυματισμός ημεδαπής στην Αλεξανδρούπολη – Παροχή συνδρομής σε κολυμβητές στην Αγία Γαλήνη

Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, για ύπαρξη 58χρονου ημεδαπού χωρίς τις αισθήσεις του στο υπό ιδιοκτησίας του Ε/Ρ – Α/Κ σκάφος, το οποίο βρίσκονταν ελλιμενισμένο στο λιμενίσκο “ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ” περιοχής Αλυκών Βόλου Μαγνησίας.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο εν λόγω σημείο, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες έτερων αλιέων της περιοχής, ο ανωτέρω άνδρας έχασε τις αισθήσεις του όταν εισήλθε εντός του σκάφους και έθεσε σε λειτουργία την μηχανή του.

Ο 58χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

*****

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών ηλικίας 33 και 28 ετών, καθώς και δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 19 ετών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα (τράκτορας/ επικαθήμενο - μουσαμάς) από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος ως οδηγός του ανωτέρω Φ/Γ οχήματος, μετέφερε από κοινού με τον 28χρονο, δυο (02) 19χρονους αλλοδαπούς, κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου του οχήματος, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα με τις άδειες κυκλοφορίας και τα κλειδιά αυτού καθώς και δυο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην οδό Λιάσκα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 29χρονο προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου Ε.Ι.Χ. οχήματος με οδηγό έναν 56χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 29χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, για τον τραυματισμό 16χρονης στην παραλία «ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΡΑΧΙΑ» Αλεξανδρούπολης.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή και διαπίστωσαν ότι η ανωτέρω χτύπησε το πόδι της πέφτοντας από ύψος στη θάλασσα.

Η 16χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Έβρου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κνήμης αριστερού ποδιού και παραμένει για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη δύο κολυμβητών σε δυσχερή θέση, ηλικίας 25 και 26 ετών, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΦΩΤΕΙΝΑΡΙ» Πλακιά Δ. Αγίου Βασιλείου .

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα και το Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΘΕΟΛΟΓΟΣ» Σ.Ρ. 109, το οποίο εντόπισε τους δύο κολυμβητές και περισυνέλεξε σώο τον 26χρονο μεταφέροντας τον στο Α/Κ καταφύγιο Πλακιά, ενώ ο 25χρονος βγήκε στην ακτή με ίδιες δυνάμεις.

Οι ανωτέρω κολυμβητές δήλωσαν καλά στην υγεία τους, χωρίς να επιθυμούν την διακομιδή τους σε νοσηλευτικό ίδρυμα.