Θάνατος ανδρών στην Κέρκυρα και στο Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας - Θάνατος γυναίκας στη Μηχανιώνα - Αποβίβαση μέλους πληρώματος από Κ/Ζ πλοίο στη Θήρα - Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Αιγιαλεία - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για τον θάνατο 68χρονου αλλοδαπού, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΡΟΥΖΕΡΗ” ν. Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω περισυνελέγη από την θάλασσα από παραπλέον σκάφος, κατόπιν ανατροπής εκμισθούμενου κανό που επέβαινε μαζί με τη σύζυγο του, ενώ λίγα λεπτά μετά την περισυλλογή του έχασε τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο 52χρονος εκμισθωτής, καθώς προέβη σε εκμίσθωση θαλασσίου κανό χωρίς να παρέχει ατομικά σωσίβια.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΑ” στο Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας, 83χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού, 90χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Θήρας, ότι 28χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου πλοίου το οποίο είχε καταπλεύσει στο αγκυροβόλιο του όρμου Φηρών ν. Θήρας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 28χρονος μετεπιβιβάστηκε σε Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στον λιμένα "ΑΘΗΝΙΟΣ" ν. Θήρας, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Το εν λόγω Κ/Ζ πλοίο, απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του με προορισμό λιμένα Μυκόνου.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή Αιγείρας Δ. Αιγιαλείας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι στο ανωτέρω όχημα δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.

Στη συνέχεια το Ι.Χ.Ε όχημα ανελκύθηκε με ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα, με μέριμνα της ιδιοκτήτριας, ενώ από το εν λόγω περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, παρά μόνο υλικές ζημιές.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-87χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-14χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας προς τον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-34χρονης, από τον λιμένα Κατάπολων ν. Αμοργού προς τον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν. Ν. 67,

-31χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου προς τον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες