Θάνατος άντρα στην Κεφαλονιά - Τραυματισμός ναυτικού στο Πέραμα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα -Διακομιδή ασθενούς

ΠΛΣ
Share:    

Τις βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Κεφαλληνίας ενημερώθηκε από το Α.Τ. Αργοστολίου, ότι 72χρονος ημεδαπός αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του, επί της παραλιακής οδού Αντώνη Τρίτση. Ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή του Περάματος ενημερώθηκε για τον τραυματισμό 43χρονου ημεδαπού ναυτικού, μέλος πληρώματος (ειδικότητας βοηθός ηλεκτρολόγου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο βρίσκεται στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, για εργασίες επισκευής και συντήρησης.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος κατά τη διάρκεια της εργασίας του στο χώρο του μηχανοστασίου, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο ναυτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα της Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ. Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα επί της οδού Κ. Καραμανλή, πλησίον της γέφυρας του Ευρίπου στη Χαλκίδα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με έναν 24χρονο αλλοδαπό οδηγό συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα, που οδηγούσε ένας 28χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 94 παρ. 1 του Ν. 2696/99 “Περί Κ.Ο.Κ.” και του άρθρου 314 του Π.Κ. “Σωματική βλάβη από αμέλεια”.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε από το λιμάνι της Σερίφου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53, 92χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες