Θάνατος επιβάτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Πάρο - Ασθένεια επιβάτη εντός Ε/Γ-Ο/Γ στη Κεφαλληνία - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, ότι 55χρονος ημεδαπός επιβάτης Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου ελληνικής σημαίας, το οποίο έπλεε νότια ν. Πάρου, έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στον λιμένα Αλυκής ν. Πάρου και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Πάρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σάμης Κεφαλληνίας, ότι 65χρονος ημεδαπός επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” Ν.Π.1028, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Πάτρας προς τον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας.

Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό που βρισκόταν εντός του πλοίου, ενώ στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-39χρονης από το λιμένα ν. Ανάφης στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΠΡΕΣΤΙΖ’’ Ν. Θήρας 10996,

-86χρονου από το λιμένα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-82χρονης από το λιμένα ν. Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες