Θάνατος επιβάτιδος κρουαζιερόπλοιου στη ν. Θήρα - Τροχαίo ατυχήμα στη Χαλκίδα - Τραυματισμός επιβάτιδος σε ΕΓ-OΓ πλοίο στο Πέραμα - Διακομιδές ασθενών

ΥΝΑΝΠ_3.original
Share:    

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου που βρισκόταν στο αγκυροβόλιο ν. Θήρας, ότι 63χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, απεβίωσε εντός της καμπίνας της.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με Ε/Γ - Λάντζα στον λιμένα ''ΑΘΗΝΙΟΣ'' ν. Θήρας και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας, όταν δίκυκλο όχημα με έναν 27χρονο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 27χρονου, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Περάματος, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ V'' Ν.Π. 12289, για τραυματισμό 72χρονης επιβάτιδος επί του πλοίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση της 72χρονης, κινούμενη στο γκαράζ του πλοίου σκόνταψε σε κρίκο πρόσδεσης οχημάτων, με αποτέλεσμα την πτώση της και τον τραυματισμό στον αριστερό ώμο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τους οικείους της, με ιδιωτικό όχημα σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργείται από Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-38χρονης, από τον λιμένα ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-15χρονης, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες